Tamplarie din aluminiu - REYNAERS, ALUMIL, SCHUCO - Adeprim

Tamplarie din aluminiu termoizolanta

Deoarece este un metal, tamplaria realizata cu profile din aluminiu are o durata de viata mai indelungata. Rigiditatea si stabilitatea profilului de aluminiu, reprezinta un avantaj in cazul proiectelor ce contin planuri inclinate si atunci cand suprafetele vitrate trebuie realizate in dimensiuni mari. Acest tip de tamplarie din aluminiu este ideal acolo unde cerintele principale sunt rezistenta si fiabilitatea in conditii de trafic si utilizare intensa, protectie superioara contra efractiei, fara fisuri sau rupturi nici chiar dupa multi ani. Ca producator de tamplarie din aluminiu putem realiza structuri si configuratii complexe tinand cont de arhitectura solicitata.

REYNAERS
  • Profile produse in Belgia.
  • Pentru proiecte exigente.
  • Solutii pentru orice.
Alumil
ALUMIL M11000
  • Profile produse in Grecia.
  • Excelent raport calitate/pret.
  • Solutii multiple pentru inchideri.
SCHUCO
SCHUCO AWS 75
  • Profile produse in GERMANIA.
  • Performanta si fiabilitate.
  • Numeroase variante si solutii tehnice.

Exista situatii in care, pentru realizarea unui proiect, singura solutie o reprezinta tamplaria din aluminiu: usi de intrare, zone cu trafic intens, suprafete vitrate foarte mari sau in plan inclinat.

Procesul de vopsire este certificat sa reziste 10 ani. In realitate, rezistenta in timp a vopselei este mult mai mare. Profilele din aluminiu sunt mai inguste, astfel suprafata vitrata este mai mare, lucru care permite o iluminare mai buna. Un alt avantaj este acela ca pe sisteme din aluminiu putem obtine o diversitate foarte mare: ferestre simple oscilobatante, usi si ferestre glisante, usi armonice, pivotante sau cu sisteme dedicate.

Tamplaria din aluminiu este folosita cu succes la proiecte de tamplarii blindate, rezistente la glont. Peretii cortina reprezinta un alt sistem specific profilelor de aluminiu.

Ca producator de tamplarie din aluminiu putem opta pentru solutii complexe , acolo unde un alt tip de tamplarie nu este compatibil.

Daca tamplaria este montata aproape de un mediu sarat, certificam ca tamplaria nu va fi afectata in timp.

Aluminiu este 100% reciclabil si are un impact mic asupra mediului.

Contacteaza-ne acum si hai sa discutam despre proiectul tau.

Te invitam sa lucram impreuna la crearea proiectului de tamplarie din aluminiu. Promisiunea noastra ca producator de tamplarie din aluminiu este aceea ca vom oferi informatii care ajuta la identificarea solutiei optime pentru proiectul tau, si vom participa pe tot parcursul derularii proiectului pentru realizarea acestuia la o calitate ridicata.

Pentru realizarea proiectelor folosim profile din aluminiu ale producatorilor renumiti care au demonstrat calitate, fiabilitate in timp, aspect si finisaje de exceptie.

Cookie Notice plugin v2.4.17 by Hu-manity.co https://hu-manity.co/ -->