Lemn stratificat sau lemn placat cu aluminiu - Adeprim

Tamplarie din lemn stratificat

Cele mai vizibile calitati ale lemnului constau in frumusete, caldura si stil.

Tamplaria din lemn ofera locuintei un aspect natural si placut.

Ferestrele si usile din lemn stratificat ofera mai multe avantaje decat celelalte materiale in primul rand datorita unei foarte bune izolatii termice.

Lemnul stratificat reprezinta tendinta moderna in arhitectura si amenajari dar si preferinta clientilor care sunt interesati de o tamplarie de calitate.

Tamplarie din lemn stratificat
  • Natural, cald, nobil.
  • Coeficient termic excelent.
  • Solutii constructive nelimitate.
lemn stratificat placat cu aluminiu
  • Longevitate si rafinament.
  • Nu necesita intretinere.
  • Puternic, drept, uniform.
Tamplarie lemn stratificat
  • Consum scazut de energie.
  • Lipsa de punti termice.
  • Tehnologie avansata.

Eficienta energetica este principala caracteristica a acestui tip de tamplarie. Atunci cand este fabricata corect, ofera cea mai buna bariera impotriva frigului sau caldurii din exterior.

Multumita structurii interne, lemnul prin natura lui absoarbe sunetul, ferestrele din lemn stratificat impiedicand zgomotul sa patrunda in interiorul locuintei.

Lemnul prelucrat corect nu se deformeaza si permite usilor si ferestrelor sa poata fi usor de inchis sau deschis. Mai mult, este un material ecologic in comparatie cu celelalte materiale folosite in industria de profil si este o resursa complet regenerabila.

Ferestrele si usile din lemn stratificat sunt usor de montat si au o durata lunga de viata atunci cand sunt intretinute. Nu ruginesc, nu corodeaza, indiferent de conditiile de mediu si in cazul in care este necesar, pot fi complet refinisate.

Te invitam sa lucram impreuna la crearea proiectului de tamplarie.

Contacteaza-ne acum si hai sa discutam despre proiectul tau.

Promisiunea noastra este aceea ca vom oferi informatii care ajuta la identificarea solutiei optime pentru proiectul tau, si vom participa pe tot parcursul derularii proiectului pentru realizarea acestuia la o calitate ridicata.

Pentru realizarea proiectelor folosim profile termopan din lemn stratificat ale producatorilor renumiti care au demonstrat calitate, fiabilitate in timp, aspect si finisaje de exceptie.