Tamplarie din lemn stratificat - molid, meranti, stejar - Adeprim

Tamplarie din lemn stratificat

Lemnul este un material natural si ecologic. Tamplaria realizata din lemn triplustratificat are rezistenta mecanica sporita datorita stratificarii si esentei lemnului folosit.

Are un coeficient de transfer termic ridicat, are un coeficient de dilatare mic si se poate folosi in orice anotimp.
Este mai puternic, este mai drept, este mai uniform, nu se deformeaza, are rezistenta mult mai mare la impact, nu putrezeste datorita tratamentelor aplicate, nu lucreaza in timp.

Aspectul natural deosebit, caldura si naturaletea pe care o ofera tamplaria din lemn triplustratificat, se datoreaza fibrei lemnului care poate fi pusa in evidenta si mai mult prin lacuire si vopsire in orice culoare.

Profil lemn stratificat

Termopane din lemn stratificat

Lemn stratificat

68mm  latime, 78mm inaltime profile ferestre
68mm latime, 110mm inaltime profile usi
Uf =0,80 pana la 1.10 W/m²K  – Coeficient termic rama
Ug =0,50 pana la 1,00 W/mpK – Coeficient termic sticla
24mm – 40mm – grosime pachet sticla
Feronerie  MACO sau AGB – ITALIA
Lacuri : SIKKENS si SAYERLACK

Documentatie tehnica:
PDF download

Despre tamplarie din lemn stratificat

Scopul stratificarii lemnului este de a elimina tensiunile interne din cadrul fibrei lemnoase, tensiuni care de cele mai multe ori determina modificari ale structurii lemnului, ducand la strambari, incovoieri, pierderea cotelor initiale.

Esentele de lemn folosite in procesul de stratificare sunt foarte variate  cum ar fi estente de lemn molid, stejar, meranti, si alte esente de lemn exotic.

Usile si ferestrele executate din lemn triplustratificat au un coeficient termic foarte bun, sunt rezistente in timp, nu se deformeaza, rezista la impact, si aduc caminului un aer cald , spirit nobil si naturalete.

Lemn stratificat

Lasa-te inspirat de diversitatea formelor, culorilor si geometriei. Iti garantam ca impreuna vom realiza proiectul dorit.

Afla mai multe despre acest produs si daca se potriveste nevoilor tale.

Culori si finisaje

Galerie foto lucrari