Tamplarie aluminiu Alumil - tamplarie-aluminiu-Alumil - Adeprim

Tamplarie aluminiu ALUMIL

  • Profile produse in Grecia.
  • Excelent raport calitate/pret.
  • Solutii multiple pentru inchideri.
  • ALUMIL va propune usi aluminiu si ferestre din aluminiu cu tipologii nelimitate adecvate oricarei situatii, sisteme glisante pentru constructii cu restrictii de spatiu, sisteme armonice pentru spatii largi deschise, pereti cortina.

Despre tamplaria din aluminiu termoizolanta ALUMIL

Durabilitatea sistemelor de tamplarie aluminiu ALUMIL este extrem de generoasa, sistemele din aluminiu avand cerinte minime in ceea ce priveste intretinerea.

Sistemele ALUMIL se disting prin perfectiunea constructiei, durabilitate, design modern si functionalitate ridicata fiind utilizate in cadrul proiectelor rezidentiale, comerciale si industriale.

Tamplaria din aluminiu ALUMIL este cunoscuta pentru gama completa de sisteme arhitecturale cum sunt usi din aluminiu , ferestre din aluminiu, pereti cortina, luminatoare, compartimentari interioare oferind peste 48 de sisteme cu o mare compatibilitate intersistemica, permitand realizarea unei diversitati de combinatii.

Tamplarie aluminiu Alumil

Lasa-te inspirat de diversitatea formelor, culorilor RAL si geometriei. Ca producator de tamplarie aluminiu iti garantam ca impreuna vom realiza proiectul dorit.

Afla mai multe despre acest produs si daca se potriveste nevoilor tale.

Culori si finisaje

Galerie foto lucrari